top of page
Profielfoto.JPG

Jos Nelissen

bouwkundig ingenieur / EP-W en EP-U adviseur

Ik ben een gedreven, initiatiefrijke en oplossingsgerichte bouwkundige in hart en nieren en met veel voorliefde voor het vak. Ik ben letterlijk opgegroeid in de wereld van de bouw. Mijn opa had een aannemersbedrijf, dat later is overgenomen door mijn vader. Op deze manier heb ik me de bouw van jongs af aan eigen gemaakt.

 

Tijdens mijn studie heb ik veel kennis opgedaan in het aannemersbedrijf van mijn vader en heb ik diverse stages gelopen bij o.a. woningstichtingen, aannemers en bouwadviesbureaus. In 2009 ben ik afgestudeerd als Bouwkundig Ingenieur en na een aantal jaar gewerkt te hebben bij diverse bouwadviesbureaus, heb ik mijn eigen eenmanszaak opgericht, om zo al mijn opgedane kennis en ervaring vorm te geven en klanten middels een persoonlijke benadering te adviseren en begeleiden.

Vanaf het ontstaan van Nelissen Bouwadvies ben ik Jos zijn steun en toeverlaat op het gebied van secretariële werkzaamheden en marketing. De uitdaging voor mij is om op efficiënte wijze werk uit handen te nemen en hiermee de werkdruk bij Jos verlagen, zodat hij zich kan concentreren op inhoudelijke zaken.

Na de MBO plus opleiding 

directiesecretaresse/managementassistente heb ik de HBO opleiding officemanagement met succes afgerond. Hierna heb 8 jaar lang bij diverse opdrachtgevers gewerkt.

Momenteel ben ik – naast mijn werkzaamheden bij Nelissen Bouwadvies – ook nog werkzaam als Eigenaresse bij buitenschoolse opvang TOF in Maastricht, waarbij ik kinderopvang, workshops en activiteitenbegeleiding aanbied voor kinderen in de leeftijd van 4-12 jaar.

Dayenne_edited_edited.jpg

Dayenne Nelissen

directiesecretaresse / projectassistente

bottom of page